Brezplačna e-knjižica: 10 zabavnih nalog na temo ŽIVALI

naloge-naslovka1V zahvalo vsem zvestim bralkam in bralcem bloga, sem pripravila čisto novo DARILO – E-knjižico z desetimi zabavnimi delovnimi listi na temo ŽIVALI!

V brezplačni knjižici lahko najdete 10 nalog za zabavo ter sproščeno treniranje možgančkov vaših navihančkov. E-knjižico sestavlja 10 strani zabavnih delovnih listov, na katerih boste našli: 4 labirinte, 2 ročno narisani pobarvanki, 1 mreža skritih besed ter 3 različne naloge s povezovanjem parov. Naloge so različnih težavnostnih stopenj, zato so večinoma primerne za predšolske otroke, kot tudi za šolarčke.

PDF format knjižice omogoča, da jo lahko enostavno natisnete (celo ali pa le posamezne strani) in odnesete s seboj na izlet, potovanje, obisk, v vrtec in šolo ali pa se z nalogami zabavate kar doma.

Upam, da vam bo e-knjižica polepšala dni ter pričarala dodaten razlog za veselje in navdih za aktivno preživljanje prostega časa z otroki.

naloge_slika5

Knjižico lahko prejmete povsem BREZPLAČNO vsi, ki ste se že oziroma se še boste prijavili na prejemanje novih aktivnosti in receptov z bloga Navihančki na e-mail. Povezavo za prenos knjižice boste prejeli na email naslov, ki ga boste vpisali v rožnat okvirček desno zgoraj v stranski vrstici ali -> tukaj.

Če ste že prijavljeni na prejemanje novih objav, se vam ni potrebno ponovno prijaviti. Povezavo za prenos boste v kratkem prejeli po e-mailu.

Hvala, da nas spremljate!

p.s. V naslednji objavi pa vam zaupam še en zelo koristen trik, s katerim bodo vaše zabavne nalogice še bolj zanimive! 😉

Share Button

Podobni Prispevki

Comments

  1. says

    Tvoja knjigica mi je zelo všeč. :-) Link sem poslala prijateljicam z malimi otroci, pa tudi sama sem si shranila zanimivo in zelo lepo oblikovano knjigico. 😀

Dodaj odgovor

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja