Praznične Predloge za Plastelin

Prazniki so skoraj tu! Predloge za plastelin z vesoljčki so pri nas še vedno pogosto v uporabi, ker pa se z veliko hitrostjo bližajo praznični dnevi, sem tudi za vas in vaše navihančke pripravila kar štiri nove zabavne predloge za plastelin s prazničnimi motivi! :)

praznicne-predloge-za-plastelin-naslovna-2

Okrasite novoletno smrečico, čarobno snežno kroglo, praznični venček in ‘dišeči’ piškotek! 😉

praznicne-predloge-za-plastelin-5

Predloge le natisnete (lahko na običajen ali na malce debelejši papir) in vstavite v prozorno mapo. V kolikor imate plastifikator, lahko natisnjene predloge tudi plastificirate.

Za okrasitev lahko uporabite plastelin (domač ali kupljen), slano testo, perlice, majhne okraske, makarončke, svetleče kamenčke, ipd. Nato pa se le še prepustite sproščenemu ustvarjanju!

praznicne-predloge-za-plastelin-1

Ob igri s predlogami bodo navihančki razvijali domišljijo in motive okrasili na povsem svoj način. Se bo v snežni krogli skrival snežak, božiček, jelenček ali kaj drugega? :)

praznicne-predloge-za-plastelin-6

praznicne-predloge-za-plastelin-7

Celo piškotek lahko okrasite znova in znova! Predstavljajte si, da je plastelin obarvana glazura, perlice pa sladkorni posip! Velika verjetnost je, da se boste ob ustvarjanju zabavali tudi odrasli. Moja navihanka se je lotila okraševanja piškotka in snežne krogle, jaz pa sem medtem na novoletno smrečico postavila okraske in nato okrasila še venček. 😉

praznicne-predloge-za-plastelin-4

PRAZNIČNE PREDLOGE ZA PLASTELIN -> PRENESI

Upam, da bodo predloge tudi vam polepšale čarobne praznične dni! Prijetno ustvarjanje!

Share Button

Dodaj odgovor

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja