Bralci o Knjigi

♥♥♥

“ker imam zadnja dva meseca nekoliko manj časa za razmišljanje o tem, kaj bi z otroci počeli in ustvarjali, mi je ta knjiga prišla zelooooo prav. Je ena tistih stvari, ki jih imam vedno pri roki. Takoj, ko sem jo dobila, sem si označila nekaj aktivnosti, ki bi jih želeli preizkusiti in ki ne potrebujejo veliko časa za pripravo (najbrž ne rabim posebej poudarjati, da sem ljubiteljica knjig in staromodnega listanja po knjigah, gledanja fotografij in zbiranja idej ter zapisovanja?!). Zdaj lahko tudi na najbolj naporen dan hitro izberem kakšno aktivnost, s katero otrokoma preusmerim pozornost, hkrati pa tako skupaj nekaj koristnega počnemo ter se zabavamo. Tudi otroka jo rada listata, saj je polna krasnih fotografij in živih barv ter lahko na tak način sama predlagata, kaj bi želela početi. Aktivnosti si je res enostavno predstavljati, tu in tam pa je zapisan še kakšen poseben nasvet ali predlog, tako da idej, za igro in ustvarjanje, nikoli ne zmanjka. Hvala Sandra, s svojimi ustvarjalnimi predlogi si nam polepšala že marsikateri dan!”

Nina {avtorica bloga Z Ljubeznijo, Mama}

[Best_Wordpress_Gallery id=”15″ gal_title=”Knjiga-Nina”]

°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°

“Idej za ustvarjanje in igro mi sicer ne primanjkuje, a se mi je zdela odlično darilo. Saj veste, za takrat, ko te kakšno vabilo preseneti in res ne želiš priti na rojstnodnevno praznovanje z vrečko sladkarij ali samo-da-je igrač. Potem, ko smo prvo knjigo podarili, sem naročila še dve in nobena od njiju ni več zapakirana … Še eno od njiju smo podarili, drugo pa sta fanta zahtevala (!) zase. Knjigo sta najprej dobro pregledala. S prsti sta se sprehajala po čudovitih fotografijah, kakšnih smo pri Sandri že tako vajeni. Na vse sta pokazala, vse bi želela preizkusiti. Knjiga ni samo super “meni” za otroke. Navodila so napisana izjemno preprosto in jasno. Priprava dejavnosti ali izdelava kakšne igrače zato hitreje steče, tudi ob prisotnosti otrok, ki bodo najbrž listali naprej in si še stokrat, no, vsaj devetinpetdesetkrat premislili.”

Sanja {avtorica bloga Žogice in Kravate}

[Best_Wordpress_Gallery id=”16″ gal_title=”O knjigi-Sanja”]

°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°

“Gre za eno prav posebno luštno in barvito knjigo. Takšno za ustvarjalne in radovedne otroke. Predrzna bom in kar na glas povem: v tem trenutku je to v naši hiši najboljša knjiga za otroške ustvarjalčke (pa njihove mame tudi!). Ne samo dobra. Najboljša. Pika. Meni je najbolj všeč to, da jo odpreš, nabereš tistih par predmetov (ki običajno že ležijo nekje po hiši!) in se igra ZAČNE. Za mame, ki ne utegnejo izgubljati časa in izumljati lastnih dejavnosti. Odpreš, ustvarjaš. TAKOJ. Navodila so po točkah, pregledna, kratka, jedrnata. In v slikah. In pisana. Kdor me pozna, ve, da imam to najraje.”

Damjana {avtorica bloga Zelena Hiška}

[Best_Wordpress_Gallery id=”17″ gal_title=”O knjigi-Damjana”]

°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°

“Aktivnosti so enostavne, lepo in nazorno opisane in ne potrebujejo veliko predpriprave. Vse materiale pa lahko najdete v bližnjih ustvarjalnih trgovinah ali pa jih imate že celo doma. Knjiga se mi zdi tudi zelo lepo darilo. Poleg knjige lahko podarite še nekaj ustvarjalnega materiala in zabava se lahko prične!”

Živa {avtorica bloga Varuška Živa}

°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°

“Hvala za knjigico. Sem zelo navdušena in mi bo prišla v mojem poklicu še kako prav.

ČESTITKE!

Lp Damjana

°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°

“Pozdravljeni.

Včeraj dobila knjigo,hvala. Ko sem jo listala sem toliko “not padla”,da na koncu ko je zmanjkalo,bi še kar gledala 🙂

Lep dan, Barbara

°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°

“Pozdravljeni! Dobila sem knjigo, ki je CUDOVITA! Predvsem so mi vsec vase ideje in nasveti, ki so lepo opisani, lepe slike in naravni materiali. Predvsem in najbolj pomembno, imeli bomo minimalne stroske pri nasih ustvarjalnih delavnicah.

HVALA!

Lep pozdrav, Ljubica.”

°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°

“Dobili smo knjigico?. Super je.

Hvala, lepo si bomo popestrili dneve.

Jasmina

°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°

“Pozdravljeni!

Zahvaljujem se za poslano knjigo-je zelo lepa in uporabna.

ŽELIM SE VELIKO USPESNIH IN ZANIMIVIH USTVARJANJ.

Lep pozdrav. Tatjana

°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°

“Komaj cakam knjigico. Zelo rada spremljan vas blog. Res je super. Kar tako naprej.

Lp

Urska

°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°

♥♥♥

Naročilo lahko oddate preko spodnjega obrazca (za naročilo vpišite svoje podatke v polja spodaj in kliknite na gumb “Pošlji”).

[mauticform id=”8″]

 

Način plačila je plačilo po predračunu ali po povzetju. Knjigo prejmete na navedeni naslov v roku 2-4 delovnih dni.

 

Po želji oziroma v primeru težav z naročilnico zgoraj in za osebni prevzem (v Ljubljani), mi lahko za naročilo pišete tudi na email: sandra@navihancki.si

Za naročilo dveh izvodov ali več, kliknite -> Tukaj

Back to top button