Pogoji uporabe

Piškotki

Spletna stran www.navihancki.si uporablja piškotke za zagotavljanje optimalnega delovanja, ki ne zbirajo osebnih podatkov obiskovalcev. Z nadaljno uporabo spletne strani pristajate na njihovo uporabo.

Oglejte si celotno politiko zasebnosti za več informacij o tem kako ta spletna stran zbira in uporablja vaše osebne podatke.

Pogoje poslovanja najdete tukaj.

 

Varnostna opozorila

Vse aktivnosti na spletni strani www.navihancki.si, naj otroci izvajajo pod nadzorom odgovorne odrasle osebe. Nekatere aktivnosti so bolj prilagojene otrokom, pri nekaterih pa je potrebna pomoč odrasle osebe, ki izvede bolj kompleksna ali za otroke nevarna opravila. Otrokom vedno podrobno razložite aktivnosti in jih opozorite na nevarnosti pri delu. Kadar je za izvedbo aktivnosti potrebna uporaba potencialno nevarnih predmetov, kot so škarje, noži, lepilo, tekočine, ali uporaba majhnih predmetov, ki bi jih otroci lahko zaužili ali drugih potencialno nevarnih predmetov/snovi je potrebna posebna pozornost.

Sami presodite, katere dele aktivnosti so primerne, da jih z vami izvajajo otroci. Čeprav je izvedba aktivnosti podrobno opisana, le-ta ne more nadomestiti pazljivosti in odgovornega ravnanja. Pri izvajanju bodite vedno previdni in po akitvnosti pospravite potencialno nevarne predmete na varno mesto izven dosega otrok. Vse aktivnosti izvajate na lastno odgovornost. Avtorica bloga ne prevzema nobene odgovornosti za nikakršno škodo, poškodbe ali druge nevšečnosti, ki bi nastale kot posledica izvajanja aktivnosti predstavljenih na spletni strani www.navihancki.si.

——

Vse pravice pridržane. Brez pisnega dovoljenja avtorice, prispevkov s spletne strani www.navihancki.si ali njihovih delov, ni dovoljeno razmnoževati pod nobenimi pogoji ali sredstvi, elektronsko, mehansko ali pisno, kar vključuje prepisovanje in razmnoževanje s katerimi drugimi sistemi ali metodami. [hupso_hide]

Back to top button