Politika zasebnosti

Politika varovanja osebnih podatkov

Ti pogoji uporabe se nanašajo na pogoje oddaje naročila in/ali prejemanja e-obvestil bloga Navihančki. Prejemnik e-obvestil dovoli avtorici bloga Navihančki (upravljalec podatkov) zbiranje in hranjenje posredovanih osebnih podatkov skladno z Zakonom o varstvu osebnih podatkov in Splošno uredbo o varstvu osebnih podatkov (GDPR).

Oglejte si še naše Pogoje uporabe in Pogoje poslovanja.

Katere osebne podatke zbira ta spletna stran?

Naročniki na e-mail novice

Ob prijavi ne e-obvestila uporabnik tej spletni strani posreduje svoj e-poštni naslov.

Pošljemo vam email ob novi objavi na blogu. Občasno pošljemo dodatna e-sporočila glede trenutnih akcij ali popustov.

Kupci knjige

Ob nakupu knjige Ustvarjalno leto uporabnik tej strani posreduje ime, priimek, poštni naslov, telefonsko številko in svoj e-poštni naslov. Informacije o vašem nakupu se shranjujejo za nedoločen čas.

Komentarji na blogu

Ko oddate komentar pod objavo/stran na blogu in je ta potrjen, le-ta postane viden. Vaš e-mail naslov ni nikjer javno objavljen, razen če ga navedete v samem besedilu komentarja. Vaše ime, komentar in URL naslov (če ga navedete) je viden vsakemu, ki si ogleda predel s komentarji.

Piškotki

Spletna stran www.navihancki.si uporablja piškotke za zagotavljanje optimalnega delovanja. Z nadaljno uporabo spletne strani pristajate na njihovo uporabo.

Google Analitika

Ta spletna stran uporablja Google Analytics za spremljanje obiska strani. S tem pridobivamo podatke o številu obiskanosti posameznih strani, napotitvenih strani (spletna stran ali družbeni medij), vaši napravi (osebni računalnik, tablica, mobilni telefon), potek akcij na strani in drugih podatkov. Teh informacij ni mogoče povezati s posameznikom.

Obdobje hrambe osebnih podatkov

Pridobljeni podatki se hranijo do preklica s strani njegovega imetnika.

Kakšen je namen zbiranja podatkov?

Upravljalec bo podatke, ki jih pridobi ob prijavi na spletni strani www.navihancki.si, uporabljal izključno za naslednje namene:

  • pošiljanje e-obvestil po e-pošti.

Upravljalec bo podatke, ki jih pridobi ob oddaji naročila na spletni strani www.navihancki.si, uporabljal izključno za naslednje namene:

  • izvedbe oddanega naročila
  • kontakt kupca v zvezi z izvedbo naročila

 

Upravljalec bo pridobljene osebne podatke varoval v skladu z Zakonom o varstvu osebnih podatkov. Upravljalec pridobljenih osebnih podatkov v nobenem primeru ne bo posredoval ali razkril tretjim osebam.

Od upravljalca lahko kadarkoli zahtevate dostop do osebnih podatkov, popravek ali izbris osebnih podatkov, omejitev obdelave, ali obstoj pravice do ugovora obdelavi in pravice do prenosljivosti podatkov.

Uporabnik se lahko kadarkoli odjavi od prejemanja e-obvestil z bloga Navihančki. Odjava je mogoča v vsakem od prejetih e-sporočil s klikom na povezavo “Odjavi se”, uporabnik pa lahko s poslanim sporočilom na e-poštni naslov sandra@navihancki.si zahteva tudi izbris vseh pridobljenih podatkov.

V primeru vprašanj ali potrebe po dodatnih podatkih v zvezi s pogoji uporabe se obrnite na e-poštni naslov sandra@navihancki.si .

Back to top button