Drugo

Učenje skozi Igro: Pikapolonice

Verjamem, da bi moralo biti učenje kar se da zabavno in čim dlje povezano z igro. Zato sem pripravila zabavne predloge z luštnimi pikapolonicami za zabavno učenje štetja, prepoznavanje številk in ujemanje barv. Predloge so prilagojene tako, da so nekatere primerne za mlajše in nekatere za malo starejše navihančke.

Pikapolonice-naslovna2

Predloge uporabite tako, da jih natisnete (vse ali samo tiste, ki jih trenutno potrebujete glede na starost navihančka). Predloge z listom in sencami pikapolonic lahko po želji vstavite v zaščitno prozorno mapo. Natisnjene pikapolonice pa prilepite na trši papir ali karton (ni nujno, bodo pa bolj obstojne) in nato izrežete. V kolikor imate plastifikator, pa jih lahko tudi plastificirate in nato izrežete. Skratka, po želji. 🙂

Prve štiri predloge se nanašajo na štetje, številke in ena izmed njih tudi na učenje branja. Rdeče pikapolonice imajo različno število pik, od ena do dvajset.

Pikapolonice-1a

Otrok bo s štetjem pik, pravo pikapolonico položil na pravo senco, ki označuje ustrezno število.

Pikapolonice-1

Naslednje tri predloge pa se nanašajo na barve. Pri prvi bodo predvsem mlajši navihančki pikapolonico ustrezne barve, položili na senco s piko, ki se ji ujema. Druga pa je za navihančke, ki se že učijo brati.

Pikapolonice-3a

Predloge prejmete brezplačno! V spodnji okvirček vpišite svoj e-mail in nanj boste prejeli povezavo za prenos. Prejmete tudi ekskluziven dostop do vseh drugih dodatnih vsebin. Prejeli boste tudi prihodnje objave in nove zanimive vsebine, od katerih pa se lahko kadarkoli odjavite.

Vpiši svoj e-mail in klikni “Potrdi”
[mauticform id=”1″]

Pridruži se več kot 2000 prejemnikom

 

Upam, da bodo predloge tudi vam in vašim navihančkom v veselje in predvsem prijetno, zabavno in sproščeno učenje! Uživajte v igri! 🙂

Pikapolonice-2

2 Comments

Dodaj odgovor

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja

Back to top button