Drugo

Knjigice so že tu!

AAA! Knjigice so nas presenetile nekaj dni prej kot pričakovano! 🙂 Preden pa se podajo na pot na vaše naslove, pa si jih za hiter predogled lahko pogledate tudi na teh fotografijah.

ustvarjalno_leto_8

ustvarjalno_leto_5

Knjige so točno takšne kot sem si želela, oziroma še boljše! 🙂 Moja navihanka si je takoj rezervirala svojo, jo podpisala s flomastrom in štampiljko rožice, zdaj pa jo veselo ogleduje in nosi naokoli in obenem ne dovoli, da bi si njeno knjigico ogledal še kdo. 😉 Na srečo jih je iz tiskarne prispelo veliiiko!

ustvarjalno_leto_3b

ustvarjalno_leto_4

V naslednjih dneh pa bo potekalo intenzivo pakiranje, da bodo vse prednaročene knjige hitro prispele k svojim naslovnikom. Naj vam knjiga polepša pomlad, poletje, pravzaprav vse dneve, ne glede na letni čas, saj se med več kot 60 zabavnimi aktivnostmi skrivajo takšne za vse letne in vremenske razmere! 🙂

Svoj izvod si lahko zagotovite po ugodni ceni 17,90 € + poštnina 3 €.

ustvarjalno_leto_6

Naj bo kar celo ustvarjalno leto najbolj zabavno, kreativno in navihano do sedaj! 🙂

Več dodatnih informacij o knjigi Ustvarjalno Leto lahko najdete -> TUKAJ.

Naročilo lahko oddate preko spodnjega obrazca (za naročilo vpišite svoje podatke v polja spodaj in kliknite na gumb “Pošlji”).

[mauticform id=”8″]

 

Knjigo prejmete na navedeni naslov v roku 2-4 delovnih dni.

Po želji oziroma v primeru težav z naročilnico zgoraj in za osebni prevzem (v Ljubljani), mi lahko za naročilo pišete tudi na email: sandra@navihancki.si

ustvarjalno_leto_7

4 Comments

Dodaj odgovor

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja

Back to top button